Tillbaka
Wildea renskav 500 g

Wildea renskav 500 g

500 g

Mager renskav med mustig viltsmak. Laga enkelt direkt från frysen – och upptäck att skav passar det moderna skandinaviska köket. Renskav är en del av den samiska matkulturen: man täljer fryst renkött direkt ner i pannan över den öppna elden i kåtan.

Tillagning:
Fräs halvt tinad skav i smör i en stekpanna. Dra isär köttet med en gaffel så att det blir jämnt brynt. Efterstek några minuter. Klart!

Renkött (81% sammanfogade bitar av kött), vatten, salt (0,3%).

Ursprung: Norra Sibirien, Ryssland

 

 

Näringsvärden
/ 100g
Energi kJ/ kcal
393/94
Fett
3,0
varav mättat fett
2,4
Kolhydrater
0,0
varav sockerarter
0,0
Protein
17,6
Salt
0,45
Relaterad produkt