Takaisin
Hirvenkäristys á la Rydberg

Hirvenkäristys á la Rydberg

Valmistusaika 45 min | 2 annosta

  • 1 pkt Wildea Gourmet hirvikäristystä
  • 6 perunaa
  • 1 keltasipuli ohueksi siivutettuna
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 kokonaista säilykepunajuurta
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja mustapippuria
  1. Kuori, kuutioi ja paista perunat 1 rkl voissa.
  2. Sulata liha kokonaan niin, että se pysyy viipaleina.
  3. Lisää voi kuumalle pannulle ja lisää liha sekä sipuli. Ruskista kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persilja päälle.
  4. Tarjoile punajuurien ja raastetun piparjuuren kanssa.

Annoksesta tulee vielä herkullisempi kun lisäät raa’an kananmunan keltuaisen annoksen päälle.

Katso myös