Takaisin
Porotapakset

Porotapakset

Valmistusaika 20 min | 6–8 henkilöä

Pororouhetahna

  • 150–200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g Lapin Liha Kylmäsavustettua pororouhetta (tai Kylmäsavustettua riistarouhetta)
  • Ripaus mustapippuria
  • Ruohosipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  1. Pilko valkosipuli ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi tahnaksi kylmäsavupororouheen, tuorejuuston ja pippurin kanssa.
  2. Levitä ruisnapeille tai suolakekseille tai kokeile vaikka aamiaisleivän päällä.

 

Tapas-lautanen on herkullinen tapa nautiskella. Sekä lämminsavustetut että kylmäsavustetut leivänpäällisemme sopivat mainiosti rapeiden ruisnappien kaveriksi. Lisää tapaslautaselle omia suosikkejasi, esimerkiksi oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja – helppo pororouhetahna Lapin Liha kylmäsavupororouheesta kruunaa kokonaisuuden.

Katso myös