Takaisin
Riista-nacholautanen

Riista-nacholautanen

4 hengelle.

1 pkt Riista- tai poronkäristystä, 240g

1 rkl rypsiöljyä
1 pussi maissilastuja
400 g mustia papuja valutettuina
150 g juustoraastetta

Tomaatti- ja omenasalsa
2 tomaattia kuutioituna
1 kiinteä ja kirpeä omena kuutioituna
1 hopea sipulia pieneksi hienonnettuna
1dl hienonnettua korianteria
½ vihreä chili hienonnettuna
1 limen mehu
0,5 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria

1. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kuumenna uuni 200 °

3. Paista liha öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

4. Levitä nachoja, lihaa, mustia papuja ja juustoa uunivuokaan. Laita uuniin ja gratinoi n.10- 15 min, kunnes juusto sulaa.

5. Asettele lautaselle ja tarjoile salsan kanssa.

Katso myös