Takaisin
Riistahampurilainen

Riistahampurilainen

Riistahampurilainen, karamellisoitua sipulia, piparjuurimajoneesia sekä kypsytettyä juustoa.
4 hengelle.

4 Polarican riistahampurilaispihviä
3 keltasipulia siivutettuina
25 g voita
2 rkl kidesokeria
4 viipaletta kypsytettyä juustoa
1 jääsalaatti
4 hampurilaissämpylää
suolaa ja mustapippuria

Piparjuurimajoneesi
1 keltuainen
1 tl dijonsinappia
1,5 dl rypsiöljyä
1,5 tl valkoviinietikkaa
1 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
suolaa ja mustapippuria

1. Piparjuurimajoneesi: Vatkaa keltuainen ja dijonsinappi kulhossa, lisää öljy vähän kerrallaan
ja koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi etikka ja piparjuuri. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Ruskista sipulia voissa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 15 min. Lisää sokeri ja
paista vielä muutama minuutti.

3. Mausta hampurilaispihvit suolalla ja pippurilla. Paista tai grillaa n. 5-6 min molemmin
puolin.

4. Paista sämpylöitä voissa leikkauspinta alaspäin kunnes ne saavat väriä.

5. Kokoa hampurilaiset majoneesista, salaatista, lihasta, juustosta ja karamellisoidusta
sipulista.

Katso myös