Takaisin
Riistakäristys kermaisella pennepastalla

Riistakäristys kermaisella pennepastalla

2 annosta

  • 240 g Wildea savustettua riistakäristystä (tai vaihtoehtoisesti jotain muuta käristystä)
  • 200 g pennepastaa, tai muuta haluamaasi pastaa
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 150 g ruusukaalia tai muuta haluamaasi kaalia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • Suolaa, mustapippuria
  • 1 dl juustoraastetta pitkään kypsytetystä juustosta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Huuhtele kesäkurpitsa, raasta karkeaksi ja valuta neste pois. Suikaloi tai viipaloi ruusukaalit. Kuori valkosipuli ja viipaloi ohueksi.

3. Laita puoliksi sulanut riistakäristys pannulle matalalle lämmölle. Sulata liha läpikotaisin, erottele haarukalla ja anna nesteen haihtua. Nosta lämpötilaa ja lisää öljy, timjami, valkosipuli, kesäkurpitsat sekä ruusukaalit. Ruskista varovaisesti ja sekoita joukkoon creme fraiche.

4. Mausta suolalla ja pippurilla.

5. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Katso myös
Katso myös