Takaisin
Saksanhirvi-salaatti

Saksanhirvi-salaatti

Valmistusaika 20 min | 2 annosta

  • 1 pkt kevyesti savustettua saksanhirvikäristystä, 240 g (tai vaihtoehtoisesti jotain muuta käristystä)
  • 25 g voita
  • 1 romaine salaatti
  • 1 rkl vesikrassia

Piparjuurikastike

  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl creme fraichea
  • 1 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
  • 0,5 rkl sitruunamehua

Marinoitu punasipuli

  • 2 punasipulia
  • 1 dl vettö
  • 0,5 dl kidesokeria
  • 2 rkl väkiviinaetikkaa (12 %)
  1. Paista käristys voissa, erottele liha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Pese salaatti ja pilko karkeaksi.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  4. Sekoita kastiketta salaatin joukkoon, asettele lautaselle, lisää päälle käristys, marinoitu punasipuli ja vesikrassia.
Katso myös