Takaisin
Grillattu hapanleipä savustetulla hirvellä

Grillattu hapanleipä savustetulla hirvellä

Valmistusaika 20 min | 4 annosta

  • 100–200 g (1–2 pkt) Wildean savustettua hirvenpaistia
  • 8 viipaletta hapanleipää
  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 tl vahvaa, makeaa sinappia
  • 2 tl raastettua piparjuurta
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 150 g kypsytettyä juustoa, esim. präst-juustoa, viipaleina
  • Juureslastuja ja cocktail-kurkkuja tarjoiluun
  • Suolaa ja pippuria
  1. Sekoita keskenään tuorejuusto, sinappi, piparjuuri ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Levitä reilusti tuorejuustoa kaikille leiville. Lisää viipaloitua poronpaistia ja juustoa neljälle leivälle ja laita loput viipaleet niiden päälle. Paista leivät pannulla tai voileipägrillissä kunnes juusto on sulanut ja leipä on saanut kauniin värin.
  3. Tarjoile juureslastujen ja cocktail-kurkkujen kanssa.
Katso myös