Takaisin
Käristys punajuuren & piparjuuren kera

Käristys punajuuren & piparjuuren kera

Valmistusaika 30 min | 2 annosta

  • 1 pkt Wildean Gourmet poronlapakäristystä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl voita
  • 2 viipaletta ruisleipää
  • 2 punajuurta
  • 0,5 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 3 rkl creme fraichea
  • salaattia (mielellään rucolaa)
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl cocktailkapriksia
  • suolaa ja mustapippuria

1. Sulata liha kokonaan niin, että se pysyy viipaleina.

2. Lisää rypsiöljy kuumalle pannulle ja lisää liha. Ruskista kunnolla. Mausta pippurilla.

3. Ruskista voi pannulla ja murenna ruisleivät pannulle, paista rapeaksi.

4. Viipaloi punajuuret ohuiksi mandoliinilla, juustohöylällä (varo sormia) tai yleiskoneen ohuella terällä.

5. Sekoita raastettu piparjuuri, sinappi ja creme fraiche.

6. Jaa salaatti ja punajuuret kahdelle lautaselle. Lisää päälle sitruunamehu ja 1 rkl öljyä. Lisää liha ja kaprikset. Lisää kastike ja ripottele päälle ruisleipämurut.

Katso myös