Takaisin
Riistakäristys-kebab kermaviilillä

Riistakäristys-kebab kermaviilillä

2 annosta

  • 1 pkt Wildean riistakäristystä
  • 2 keltasipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 pieni pala valkokaalia
  • 2 rkl kuumaa vettä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0,5 dl hienonnettua persiljaa
  • 3 rkl rypsiöljy

Lisukkeet

  • 1 dl ketsuppia
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 viipaletta pehmeää rieskaa
  • suolaa ja mustapippuria

1. Kuori ja halkaise sipulit. Leikkaa puolikkaat sipulit puolikuun mallisiksi viipaleiksi.

2. Laita liha pannulle matalalle lämmölle. Sulata ja erottele liha haarukalla. Nosta lämpötilaa ja lisää 1 rlk öljyä. Ruskista liha yhdessä sipulin kanssa. Purista valkosipuli joukkoon ja lisää timjami, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Suikaloi kaali ohueksi ja laita salaattikulhoon. Kaada päälle kuuma vesi, 2 rkl öljyä ja sitruunamehu. Lisää persilja, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.

4. Sekoita raastettu piparjuuri ja ketsuppi.

5. Tarjoile ohuen rieskan ja kermaviilin kanssa

Katso myös
Katso myös