
Saksanhirvi-salaatti
Valmistusaika 20 min | 2 annosta
- 1 pkt kevyesti savustettua saksanhirvikäristystä, 240 g (tai vaihtoehtoisesti jotain muuta käristystä)
- 25 g voita
- 1 romaine salaatti
- 1 rkl vesikrassia
Piparjuurikastike
- 1 dl majoneesia
- 1 dl creme fraichea
- 1 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
- 0,5 rkl sitruunamehua
Marinoitu punasipuli
- 2 punasipulia
- 1 dl vettö
- 0,5 dl kidesokeria
- 2 rkl väkiviinaetikkaa (12 %)
- Paista käristys voissa, erottele liha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Pese salaatti ja pilko karkeaksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Sekoita kastiketta salaatin joukkoon, asettele lautaselle, lisää päälle käristys, marinoitu punasipuli ja vesikrassia.