Takaisin
Tulinen poronkäristys-salaatti

Tulinen poronkäristys-salaatti

Valmistusaika 30 min | 2 annosta

  • 200g Lapin Lihan poronkäristystä
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 1 chilipalko
  • 2 rkl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl ruokosokeria
  • 2 rkl soijaa
  • 0,5 dl maapähkinä- tai seesamiöljyä
  • vihreää salaattia
  • 0,5 dl karkeasti rouhittuja hasselpähkinöitä

1. Sulata liha kokonaan niin, että se pysyy viipaleina. Lisää kookosöljy ja liha kuumalle pannulle. Ruskista liha.

2. Viipaloi chili ohueksi. Sekoita raastettu inkivääri, chili, ruohosipuli, sokeri, soija, öljy ja limen mehu. Mausta suolalla.

3. Jaa salaatti kahdelle lautaselle ja tee sama lihalle. Lisää kastike ja koristele rouhituilla hasselpähkinöillä.

Katso myös
Katso myös